trk2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akşam qr ile 11400tl yatırayım dedim, başıma neler geldi, kısa film çektik atm önünde inanılmaz, sonra baktım ki şikayet var'da benzer konular, bu sorunu yaşayan çokmuş neyse olabilir ama esas ziraatın olayı çözme şekli fena,

Önce müşteri hizmetlerini aradım, bana atm üzerinde sağ üste numara var onu söyle dedi, ama numara yok gerçekten, çıkan kağıtta yazar dedi, başka hesaptan 100tl attım çektim ama kağıt bitmiş, öncesinde yerdeki fişlerde yazar demişti, yerden fiş aldım ama 2'li atm olduğu için emin olamadım, bana diyor ki eğer yan atmnin numarasını verirsen, senin atmden fazla para çıkar ama şikayet açılmadığı için para merkeze kalır dedi, en sonunda 20dk sonra ben akıl ettim, mobil uygulamada dekontta yazar belki diye😀

Bir de yerden fiş toplarken, atmdeki kişilerden fiş sordum falan, 1-2 kişi kıllandı, uzaktan bana bakıyor dlandıricı sandı, temsilciye dedim ki beni ne hale soktunuz, bu kadar zor mu yani, fazlaysa para geri vermesi lazım diğer bankalar gibi dedim, o hala aynı şeyi tekrarlıyor, atm numarası olmazsa paran yanar diyor, 10 bin lira olduğu için çok umursamadım, gerçekten ihtiyacı olan kişinin halini düşünemiyorum👍daha o paralar sayılacak da fazla çıkacak da hesabıma yatacak.
Sonuc?