secretgate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 lisans aldım 2 tane daha alacağım tavsiye ederim. 3 adet bug ın çözülmesini bekliyorum. Elinize sağlık.
Kendi dedike sunucumda Litespeed kullanıyorum belki bazı bug'lar bundan kaynaklı olabilir fakat cache eklentisi veya başka bir eklenti kullanmıyorum şu an. Sitelerim kurulduğu gibi. Mac ve Safari kullanıyorum:

Sorunlar:

1- Kategori oluştururken Türkçe karakterli kategori oluşturursanız sitede Türkçe karakter Sonrası başlık olarak sol üst panel'de çıkmıyor.
2- Chrome'de sorun yok fakat Mac veya iPhone kullanıyorsanız Safari'de Menü karakterleri ve içerik başlıkları kayık (alt satıra inmiş) olarak çıkıyor. Farklı siteleri (sunucuları) kontrol ettim durum aynı.
3- Rütbe oluşturduğunuzda oluşturduğunuz rütbe kaydedilmiyor.
4- Siteyi varsayılan olarak siyah mod seçme seçeneği yok. Nasıl yapılır bulamadım.
5- Varsayılan aydınlık temadan karanlık temaya geçme tuşuna bastığınızda logo değişmiyor. Sayfayı yenile tuşuna basınca düzeliyor.
6- Çaylak sisteminde cevap verilmiş bir yorum, çaylaklık onaylanınca başlığın yorumlarına eklenmiyor. Buna bug diyemeyiz belki ama çaylaklık onaylandıysa normal kullanıcı olarak başlık altında görüntülenebilmeli bence.

Bug'lardan bağımsız Really Simple SSL eklentisi neden gerekli? Ne işe yarıyor? Kaldırabilir miyiz? Pro versiyonu alalım mı? Tam olarak nasıl çalışıyor ne işe yarıyor?

Sözlüklerim aktif değil fakat ilk gördüklerim bunlar.

6 adet sözlük aldım çok emek verilmiş, beğeniyorum, Sorunlar çözüldüğünde 3 adet daha almak istiyorum.

Bakabileceğiniz referans sözlük https://dinisozluk.com/

Umarım bug'lar bir an önce çözülür.

Not: bu arada Mac ve iPhone cihazlardaki kayma problemi aşağıdaki kod ile çözülüyor fakat üretici bu geçici çözümü önermedi farklı sorunlara yol açabilirmiş:

.column {
  word-break: break-word;
}

Style.css dosyasında Burayı aşağıdaki şekilde değiştirin. Özel CSS değişikliği işe yaramıyor!

.column {
  overflow-wrap: break-word;
}
Naçizena bilgimle günlerce uğraşarak çözebildim bunu da. Hala çözmeye çalışıyorum ama emin olmadığım değişikliği de yapamıyorum veya konuyu anlayamıyorum. Yeni güncelleme ile bu eziyetten kurtarılmayı bekliyorum. Sorunlar çözülürse 3 adet lisans daha alacağım.Sağolsunlar çoklu alımlarda eski siteleri güncelleyeceklerini söylediler.

@HYPE; sizden güzel haberler bekliyorum.