vergi lehanız btk onayınız varmı?
"Artan maliyetler nedeniyle sunucu aldık, almışkende hosting firması kuralım

?" Lütfen bu düşünceye sahipken sektöre girmeden geri çıkınız. Bu sizlere verebileceğim en iyi tavsiyedir.
@Rosteoz; tarafından sizlere iletilen soruların muhtemelen sadece birkaç cümlesine cevap verebileceğinize eminim.
2 Saatlik uyku ile duruyorum ve sizin artan maaliyetler nedeniyle sunucu aldık almışken hosting firması kurduk öyle içimizden geldi gibi bir laf kullanmanız gerçekten komik bu kadar basite indirgenicek bir iş değil bu moderatör abimiz veya arkadaş yazmış zaten gerekli soruları ben daha fazla yazmayacağım ancak gerçekten basite indirgemeyin bir müşteri talep açtığında googledan ordan burdan bakmadan cevap verebilecekmisiniz? yoksa 3.aracı olarak barındığınız firmanın talep açmasınımı bekleyeceksiniz bu örneği vermemin sebebi şu düşük fiyatlar için düşük ücretli firma seçilmeli büyük ihtimal 3.aracı firma seçilecek örn
1. firma datacenterdan hizmet alan firma
2.firma datacenterdan hizmet alan firmadan hizmet alan firma
3. firma siz
yani bir sorun olduğunda siz 2.firmaya talep açacaksınız 2.firma 1.firmaya talep açacak 1.firma datacentera talep açacak sizin dediğiniz artan maaliyetlerde düşük fiyat ile hizmet vermek ancak bu şekilde olur girmeden çıkın derim sektörü aşağı çekiyorsunuz
Farkındayım biraz boş yaptım ancak umarım anlamışsınızdır
Tüm sorular bir üst mesajımda açıklanmıştır. Çok saldırgan yaklaşıyorsunuz emin olun Dünya bu kadar saldırmak için uzun bir yer değil.