Merhaba, ben Furkan. PHP ve WordPress dünyasında yıllar süren bir yolculukla derinlemesine uzmanlık kazandım. Bir projeyi sıfırdan alıp kullanıcı dostu, performans odaklı ve estetik açıdan tatmin edici bir sonuca ulaştırmak beni gerçekten motive ediyor.
WordPress üzerinde tema ve eklenti geliştirme konusunda oldukça deneyimliyim. Sadece işlevsellik sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcıların ve site sahiplerinin günlük işlerini kolaylaştıracak çözümler sunmayı hedefliyorum. Bunun yanında, PHP'nin gücünü kullanarak karmaşık backend sistemleri oluşturmak ve özelleştirilmiş API'lar geliştirmek konusunda da yetkinim.
Veri toplama ve bot geliştirme, üzerinde en çok çalıştığım alanlardan biri. Web scraping projeleriyle karmaşık veri setlerini erişilebilir hale getiriyor ve otomasyon botlarıyla süreçleri hızlandırıyorum. Veriyle oynamak ve onu anlamlı hale getirmek, problem çözme becerilerimi sürekli geliştiren bir alan.
Benim için her proje bir hikaye. Müşterilerimin ihtiyaçlarını dinlemek, onlarla ortak bir vizyon oluşturmak ve bu vizyonu hayata geçirmek, bana büyük bir memnuniyet veriyor. Detaylara önem veriyorum ve her zaman en iyi sonucu elde etmek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum.
Eğer benimle çalışmak isterseniz veya sadece bir fikir paylaşmak isterseniz, her zaman buradayım.
iletişim no: 0540 656 00 61