Merhaba arkadaşlar,

Hazır kurulu Paket Satış ve E-pin sitelerimde yöneticilik yapacak tüm işlemlerle ilgilencek kâr ortağı arayışım vardır...

Satışlar kesinlikle web sitelerim üzürenden online alış veriş olarak yapılcak, site dışında sipariş alınıp satışlar yapılmayacaktır.

Gelen siparişlerin ürün tedariği tarafımca veya belirledğim yerlerden bakiye sistemi ile otomatik yapılcaktır...

Reklam süreçleri ile ilgilencek, gelen siparişleri yönetecek, destek taleplerini yönetecek sitelere müşteri çekebilcek bir arkadaşa ihtiyacım vardır...

Tercihen r10 üyelerinde biri ve ticaret adabını bilen, bana yalan söylemiyecek arkamdan iş çevirmeyecek benimle arkadaş, kardeş veya dost olabilcek bir oratağa ihtiyacım var...

Not 1: E-pin ve SMM sektöründe tecrübesi olan arkadaşlar yazsın lütfen...

Not 2: Siteler aktif kazançlı siteler değildir hepsi kurulup kenara bırakılmıştır bunu göz önüne alarak yazınız lütfen...

Not 3: Ortak olcak arkadaştan maddi açıdan beklentim yoktur maddi konuda gerekli destek tarafımca yapılcaktır...

Not 4: Tüm pazaryerlerinde mağazamız mevcuttur isterse ordada satış yapabiliriz...

Not 5: Sitelere şuan site başı 7K değerinde seo çalışması yaptırıyorum ve sitelere günlük 3 adet makale girişi yaptırmayı düşünüyorum...

Not 6: E-pin sitesinde kullanılan yazılımın şuanki değeri 14.000₺, Paket satış sitesinde kullanılan yazılımın değeri 1.500₺, siteler 10K değerinde premium özelliğe sahip vds sunucuda bulunmaktadır...