caylakgirisimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar nası yorumlar herkes olumsuz konuşmuş yıldan ve durumdan haberdar değil misiniz?
Şuanda bir insanın yapabileceği (eğer işsiz ve vasıfsızsa) hatta duruma göre vasıflıysa bile gidip bir zanaat, ustalık öğrenmek.
Yazılım bitmiş durumda, birçok meslek dalı tıkanmış nüfus patlamış işsizlik artmış her alanda talep çok ve vasıfsız insan sayısı nerdeyse her 3 kişiden 1'iyken nasıl hayır falan diyorsunuz bu arkadaşa?
Ki bu tarz bir ustalık bu arkadaşı Türkiye'de de yurtdışında da iyi koşullarda yaşama şansı kazandırır.
Bugün benim ingilizcem var, genel kültürüm var, yabancı arkadaşlarım da var, bilgiyi edinme ve kullanma da var, modern yaşama da uyum sağlayan bir insanım ama bildiğim becerilerle hiçbir ülke beni almaz.
Ama bunların üstüne bir araba ustalığı, bir sanayi ustalığı eklesem havada kaparlar.
Türkiyedeki çoğu ustanın bunları yapamıyor olma sebebi köylü gibi olup üstte yazdığım şeylere sahip olamamaları. R10'da takılan birinde bunların hepsi vardır diye varsayıyorum.

Yazılım bitmiş lafına çok gülüyorum Bot yazmak yazılım değildir yada hazır kodu ana sisteme eklemek

Diğer konular için haklısın tabi

Bu ülkede Kepaze yayı olan tek iş bilişim 2 video izle uzmansın . Ama 3 vida sökmek için tanrı olman lazım