WaLKe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 76 gördüm . Sanrım komşuyuz. ☺️ Bende Doğubayazıt'tayım. Eğer kendi bilginiz ile takacaksanız size bir arkadaşı önerebilirim. 4 gb ram 32 gb hafızalı cihazı ort. 4500 tl civarına satıyor. Ben transporter için aldım. Şayet takma konusunda bilgi sahibi değilseniz kessinlikle alıp bir yerlerde taktırmayın. Bir problem olduğunda suçu herkes birbirine atar. Hiç gerek yok. Ben aldığım teypten memnunum. Dokunmatik vs. İyi. Daha önce çok araştırdım.dediğiniz yazılımsal mevzular çok dönüyor. Eğer almak isterseniz firmanın bilgilerini ö.m ile gönderirim. Herhangi bir bağım yoktur. Bende bir arkadaş vasıtasıyla aldım.
Doğru tahmin etmişsiniz Iğdırlıyım fakat Ankara'da ikamet ediyorum. Kendim çok anlamam takma işinden onun için bana işe hile hurda bulaştırmayacak bir işletme sahibi lazım Ankara'da da 5 bin tl ile 7 bin tl arasında fiyatlar aldım. Yani ikiside gerçekten özellik olarak aynı ise fazla para vermenin gereği yok şayet dedikleri gibi yazılımla o şekilde gösteriliyor ise o zaman işin rengi değişir