öncelikle kötü bir durum.
sakın olmakta ve olayı farklı açılardan düşünmek lazım.
yanlış anlamayın lütfen, burada eşinizde de suç var. hiç bir erkek durduk yere bir kadına bu şekilde söylemez.
kavga, şiddet ya da benzeri şeylerin şu an hiç biri bir şeye yaramaz. haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz.
bi kulağınızın üstüne yatın, olayları takip edin.
Konudaki herkese tek tek cevap vermeye çalışıyordum. Bu yoruma odaklanmak zorunda kendimi hissedene kadar. Önce bir tepem attı, sonra geri indi. Eğer fevri davranan biri olsaydım o köpeğin kulübesine direkt gider, konu açmazdım.
Aynı şeyi şimdi senin için söylüyorum. Eşimde de suç var????? Hayırdır? Göbek bağın mı bir kesildi, sen mi doğurdun yoksa öğretmeni bir şey misin? Kişisel düşüncesi, tavrı, yapısı geçtim! Adını biliyor musun? SUÇU OLAN EŞİMDE?
Burada kayışı kopartırdım ama kopmayacak. İşte sen ve senin gibi erkeklerin yüzünden bu olaylar oluyor. Ben de senin gibi erkeğim, ne yapacağım kadınlar kuyruk sallar, erkek öyle mi arkasından koşar? Ben diyeyim karaktersiz insan ulaşamayacağı şeye uzanmaya çalışır. Kesinlikle öyle bir ihtimal yoksa hadi %0.01 eşime hata payını senin için verdiğimi var sayalım, ulan kör ilk yorumu okusana ADAM EVLİ ve İKİ KIZ ÇOCUĞU VAR. HANGİ CESARETLE KENDİ KIZI, EVLADI VARKEN EVLİ, ÇOCUKLU VE AİLESİ İLE BİRLİKTE ÇALIŞAN BİR KADINA YANAŞMAYA ÇALIŞIYOR?
Sana ben tek bir cevap hakkı vermek için bekliyorum, sonrasında benden R10'da engel yiyen ilk üye olacaksın. Cahil.
// Aklıma gelmişken mutlaka hayatta evli olduğum dönemde bana yeşil ışık yakan kadın denk gelmiştir ama ben EVLİYİM VE KIZIM VAR. Karaktersiz değilim.