Öncelikle çok zor bir durum allah böyle insanları iyilerden uzak eylesin.
ancak şiddete başvurmadan soğukkanlı olmalısınız. Haklıyken haksız duruma düşüp birde bu hadsize para cezası, hapis gibi yaptırımlara maruz kalıp prim vermemelisiniz.
*ilk olarak eşinizle bu kişinin iletişim bağını kesmeniz sağlıklı olur. (Bu sizi ileride kışkırtmasına engel olur)
* İkinci olarak eminim bu zihniyetteki insan sadece sizin eşinize değil başkalarınada yapıyordur. İmkan olursa delil yakalamaya çalışın. Ve bu kişiyi ailesine rezil edin.
-> Ama onun ailesinden birisine bilgi aktarırken bunu yazılı değil sözlü yapın onda iftira diyerek dava açması adına elinde kanıt olmaması için.
Ve şunu da düşünün onunda bir savunma biçimi olacak ve muhtemelen eşinize iftira atmaya kalkacaktır bu yüzden delille gitmeniz en mantıklı olan seçenek, başka biriyle olan durumunu yakalarsanız çok iyi olur
ailesi dahil inanın siz bu bilgiyle gidince hemen aaa ben bu adamı boşayayım demeyeceklerdir. İnsan gözle görmeyince inanmak istemez. Size iftirayla bile suçlarlar. Zekice hareket etmek en mantıklısı. Şahsen ben olsan telefon bilgisayarını bir şekilde keylogger atmaya çalışır açığını bulur ordan başka bir yolla adım bile geçmeden tehdit ederdim. Bu pislikte kazısanız neler neler çıkar