Hocam fevri davranmamak gerek boşver, o kadar ileri giden adam pisliktir zaten sen birşey yapmaya kalkarsan, haklıymış gibi bir tavır alır ne yapacağını bilemezsin. Silah taşımaya başlamak zorunda kalırsın boşver takma kafana
Kafaya takmamak mümkün değil, doğru ne olduğu belli olmayan adam. Sus pus duramam ama dediğin gibi fevri harekette edemem.
Abi sabırlı ol bunu diyecek kişiler bitmez sen Allah korusun hapse girsen böylelerine koz vermiş olursun Allah büyüktür yapana yaparlar
O yüzden sakin, doğru hamle yapmak istiyorum.
Allah sabır versin, öyle saçma bir haldeyiz ki artık böyle şeylere şaşırmıyorum.
amin, maalesef
Komaya sokmak dışında hiçbir şey mantıklı değildir. Eğer insan namusu için yaşamıyorsa yaşamasın daha iyidir. Böylesini komaya sokacaksin bak bakalım bir daha o mahalleden geçiyor mu?
yukarıda dediğim gibi kısasa kısas kızım var riske edemem.
Eşiniz size kim olduğunu neden söylemiyor saklıyor?
2. Olarak bence ailesine söyleyin. Bugün size bunu yapan başka zaman kimlere ne yapmaya çalışıyordur Allah bilir. Bence karısına ve çocuklarına durumu bildirin.
Dövün vs demeyeceğim. Eskiden olsa derdim. Ancak şuanda ülkenin durumu belli.
Çünkü sakin olduğum kadar deliyim. Çizgimi aşarsam kontrolden çıkarım biliyor.
Hocam mantıklı bir fikir polise vermek.
Mantıksız fikir bana göre mantıklı önce eşek sudan gelene kadar dövmek, sakat bırakmak ve polise teslim etmek.
Polis ne yapacak? Sistemi az çok biliyorsunuz.
Dayaklık, başka ne olacak?
Öfke ile kalkan zararla oturur. Aynı sanayide olmanın dezavantajı. Ne kadar ******** olduğunu bilmiyorum, çocuğum var onu riske edemem.