senatorlord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
maşallah hocam, başarılar dilerim, daha iyi yerlere gidebilir kanal.
Çok teşekkürler hocam

selimbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Başarılar hocam Ben de Youtube Girmeyi düşünüyorum Biraz instagram da takılıp Youtube Geçerim Önerim Youtube da Short videolara önem verin Kitle kazanmak için daha rahat olacaktır kısa videolar kanalınızı keşfete çıkartır
Olabildiğince shorts atıyorum hocam neredeyse hergün yavaş yavaş oturacağını düşünüyorum teşekkürler

Sezar6699 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
60 günde göre harika hocam, istikrarlı devam ederseniz olacak olanlardan biraz bahsetmek istiyorum;

Siz günlük bu tür içerikler atmaya devam ettiğinizde kanalınızın algoritması oturmaya başlayacaktır, bir süre sonra Enis Kirazoglu gibi kanaların izleyicilerini YouTube sizin videolarınıza yönlendirecektir. Bu algoritma sistemi zaman içinde oturuyor yani izlenmeyi başlarda önemsemeyin Kalite ve Düzen bunlara dikkat edin daha sonra YouTube insanların yemek yeme saatlerinde sizi önerecektir, tekrardan başarılar dilerim.
Benim hedeflediğim kitle de zaten tam olarak Enis Kirazoğlu kitlesi, çünkü anlatım tarzımız benziyor. Umarım başarılır olurum

AlaYazılım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 bin abone 6 ayda az lakin 2 milyon izlenme harika oran.

Birde videolarda kendi ışığınızı arttırırsanız daha iyi görüntü elde edersiniz. Işık sadece sağınızdan ve tek bölgeden vuruyor. Çift taraflı sarı ve beyaz karma ışık vurdurursanız arka planınızı da bir düzen kurana kadar beyaz duvar yaparsanız daha sade ve hoş olacaktır.
Arkanızdaki dağınıklık kablolar vs'de yoruyor, size odaklanmayı engelliyor.

Naçizane fikirlerimdir.

Başarılar dilerim.
Çok teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için, normalde yönetmenim ışık bilgim var şimdi yeni ışıklar aldım ve kurdum, maddi olarak şu sıralar sıkıntılar yaşıyorum o yüzden güçlü bir kamera ve mikrofonum yok henüz onları da tamamladıktan sonra tüm ekipmanlar hallolmuş olacak

StdOWL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işten anlamam ama kanalı beğendim, başarılar dilerim

AlaYazılım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

https://youtu.be/zu56l48beHU?t=183

Burada koptum!
02:20-02:50 arası.

Yapay zeka başta "amime"nin ingilizcesini söylüyor bir kaç kez "enime" diyor. Siz ısrarla anime anime deyince oda en son anime diyor
Beni de delirtti orada zaten hocam