Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Sayfa to ve tbm değerlerim çok güzel sadece reklamlardan daha çok tıklama almam gerekiyor. Sizin kadar tecrübem yok ama yeni başladım çabucak çözeceğimi düşünüyorum bakalım hayırlısı güzel olacağını umut ediyorum
ByHicKimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim hocam adwords arbitraj tarafında daha çok yüksek TO alan sektörlere odaklanmak gerekiyor yoksa kar etmek zor olabiliyor örnek olarak jpg to png vs tarzı sitelerde TO %20 30 arasındadır bu ve benzeri bir sektörde diğer rakiplerden daha benzersiz, özgün ve zengin içerikli bir site kurup bu işi yaparsanız başarı sağlayabilirsiniz.

Adsense tarafında en önemli noktalardan birisi arbitraj yapacaksanız sıfır hesapta yapmayın sitede reklam oturma süreci vs derken - zarar yazar şevkiniz kırılır en azından eski ödeme almış son 3-6-9 ay içinde TR'den gelen ziyaretçilerin TBM değeri 0.20-40TL altında olmayan hesaplar üzerinden yapılması daha doğru, TBM bu değerlerin altında olduğunda lock durumu oluyor bu süreçte gene şevkiniz kırılabilir o yüzden hesap alımı yaparken bu istatistikleri mutlaka inceleyip almak gerekiyor.

Adwords trafiği adsense için hiçbir zaman sorun olan bir trafik değildir. https://support.google.com/adsense/answer/1348727?hl=tr