Kem4l adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben ağır hasarlı aldım, araç arkadan hasarlı olduğu için bana şu güne kadar sıkıntı yapmadı ama biliyorsunuz ki 200-250 bine gelmeden tıkanacak, 500 binler hikaye gibime geliyor halk arasında söylenir ya 500 bine kadar korkma diye, yalan o. Şimdi aslında bunu satıp Ranger Wildtrak yada Amarok düşünüyorum köyde yaşadığım için, arabadan çok memnunum ama audi maalesef kendini geliştirmiyor, tek olayı konfor ve performans. Kullanışlılık pek aramamak gerek, multimedyası falan da çok zayıf zaten navigasyon vs. kullanamıyorsunuz, çok değişik eksikleri var aracın bir de 4 yıldır kullanıyorum artık sıkıldım çok harap etmek de istemiyorum aracı çünkü gerçekten güzel bir araç, elimden geldiğince baktım ama köy yaşantısına pek uygun olmadı. Tiggo 8 düşünüyordum ben geçen gün veya Jaecoo 7 düşündüm ama 145 HP yapmışlar o gövde araca hiç bulaşmak istemedim bir de Çin araçları beni tedirgin ediyor sonuçta 1-2 senedir çoğaldılar piyasada durumları nasıldır nedir bilmiyorum. Dediğim gibi bana biraz eşşeğe biner gibi binmelik araçlar lazım
Mercedes X-Class öneririm Nissan Navara platformuyla üretilmiş ve 2.3 dCİ Renault motoruyla donatılmış keyifli bir araç, diğerlerine göre daha konforlu hem arazide hemde yolda sizi üzmez konfor bakımından