Kem4l adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam haklısınız haksız değilsiniz. Bahsettiğiniz 2 araç var mesajınızda hepsi birbirinden sorunlu arabalar ki BMW 520d dediğiniz araç dizel ve sıkıntılı araçların şahıdır benim gözümde. Hele Range Rover, evlerden ırak Fakat benim aradığım sanayi ustası önerisi zaten değil. Faturalı işlem yapabileceğim kaliteli bir yer. Örneğin İzmir'de Vagser'e yaptırıyordum bakımlarını ciddi memnun kaldım ama el değiştirmiş diye duyduğum için gitmiyorum şimdi. Bosch Car Service bile olur, biliyorsunuz onun da iyisi kötüsü var. Bosch Car Service'ler bile fiyatta fark ediyor, 4 farklı yerden fiyat aldım çevremde, 15 ile 24 bin arasında fiyat çıkardılar. Ben yetkili servise gittiğimde bana sadece ağır bakım yapıp bırakmayacaklar ki, öpmeye bir başlayacaklar, aküde şu var, balatalar değişecek( 3 ay önce değiştim ve eminim %100 balatalar bitmiş diyecek ) Silecek değişimine bile yetkili servis bana 4700 lira fiyat çıkarmıştı daha ne diyeyim. Evet eldeki araç pahalı bir araç katılıyorum size, aslan besleyen yemeğine katlanır diye söz var ama şu enflasyonda, piyasanın bu kadar mahvolduğu dönemde en azından aracı elimizden çıkarana kadar aşırı masraf yapmakta istemiyorum işin açığı... Öneriniz için de ayrıca teşekkür ederim.
Hocam en iyi seçenek Audi servisinden ayrılmış özel servis açmış bir usta bulmak, umarım sorunsuz aracınızın bakımını yaptırırsınız. İnanın korkar olduk araca bırakın bir işlem yaptırmayı dokundurmaya bile korkar olduk.

O aracı asla üzmeyin hocam çünkü Q7 benim çocukluk hayalim oto galericilik yapıyoruz ve alman araçları genel olarak çok fazla masraf açıyorlar, bizi maddi yönden çok üzdüler zarar ettirdiler, peder alman araçlarına karşı olduğu için Q7 aldırmıyor. Hele Opel markasına ait marka model hiçbir aracı işyerinin önünde görmek istemiyor 2018 Qashqai, 2024 Tiggo 8 Pro aracım var, şimdilik bir Q7 olmasada, Tiggo 8 Pro ile avunuyorum.

Kazasız belasız sürüşler dilerim.