* Şikayetçi olduğum üye: @Webriva;
* Şikayetçi olma nedenim: Hizmetlerinde sorun olduğu için sunucum iptal edildi ama ödeme yapılmadı
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...-lokasyon.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

İlk açtığım destek talebi, onlardan kaynaklı networklerinin gitmesinden dolayı sürekli kurduğum sunucuya erişimim gidiyormuş ama bana bunun bilgisini kimse vermedi
bende discordlarına gittim birçok kişinin sürekli yazdığını gördüm böyle hergün çözeceğiz diye ertelediler bende baktım 3 - 4 gün oldu discorddanda yazmıştım bende sonra discordlarını tertemiz etmişler tabi
sonra açtığım destek talebinde ise iade istedim, iade istedikten sonra sanki sevgilim gibi 3 4 günde 1 dönmeye geri cevap vermemeye süreci kontrol etmemeye başladılar son verdikleri cevapda iade ederiz ama %20 kdv faturası kesin yoksa %20 keseriz
KARDEŞİM İADE DE NE FATURA KESMESİ BEN SANA %20 KDV FATURASI MI KESİCEM
ilgili destek talepleri aşağıda duruyor para ne kadar küçük olsada buranın genel kitlesi çocuk ve çocukları böyle mağdur ettiklerini paralarına çöktüklerini düşünüyorum

---

Geri iade resmi faturası nedir hayatımda hiç görmedim birşey iade edilirken faturamı kesilir kardeşim son kullanıcı ne zaman fatura kesmiş