vetfak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
comnet gibi bir fimadan uzak durun size belli başlı sorunlarını anlatım gerisi size kalmıs kullandıgım alt yapı daire icine kadar fiber . 6 ay süre kullandım

1- müşteri hizmetleri bilgisiz işten anlamaz ve herkese her sıkayete kopyala yapıstır aynı cevaplar verir gidip telegram grubuna bile sorsanız hepsı aynısını kabaca söylerler
2- hafta sonu cagrı merkezi aktif degil hafta icide mesai 10.00 da baslıyor bu zamanlar dısında iletişim yok ticket at dıyorlar ama verdıklerı cevaplar kopyala yaapıstır
3- arıza kaydı acmak ıstedıgınde sizi soyle uyarıyorlar arıza evin içindeki kablodan kaynaklı yanı alt yapı ile alakası yoksa 400tl hatalı kayıt actırdıgınız için ücret talep ediyorlar
4- modem arıza ve sorunlarında degısım talebı ettıgınde gelım sıze ısrarla bız modem satıyoruz sıze modem satalım dıyorlar
5- 6 aylık veya yıllık alımlarda memenun kalmaz iss değiştirir yada kapatırsanız kalan haklarınızın iadesini yapmıyorlar
6- fps oyun oynuyorsanız paket lose vs verı kaybı cok yuksek
7- son zamanlara kadar youtube twich vs gibi video izleme sitelerinde takılmalar vs asıtı derece vardı
8- prime zamanlar ve maç günleri asırı derece sorun yasanıyor kullandıgım surece hız kaybı cok
9- telegram gruplarına katılınca özellikle yöneticielriden ramazan diye sahıs hem netinternet grubunda hem comnet grubunda yonetıcılık yapıp bu firmalardan cıkar elde edıp reklamını yapıp eliştirlerde grutan atıyorlar ordakı kısılerın coguna guvenıp comnete gecmeyın hepsı kendı indirim kodlarını size verme derdindeler
10- şikayet var forum veya sosyal medyalarda diğer kurumsal firmalar hakkında olusturdugunuz şikayetleri bu firmada olusturamazsınız sorgusuz sualsiz direk hesabınızı siliyorlar

bunlar 6 ayda kullandıgım sürece bu fırmadan aldıgım hızmetlerin bendeki geri dönüşü bu şekilde
Ben 2 yıldır kullanıyorum hocam çok memnunum.

Bu kadar sorun yaşadıysanız direkt türk telekomdan alsanız daha iyi olurdu sonuçta bu firmalar iss çok bi şey beklememek lazım hata anında.

Bunun bilinciyle kullandım hep, 2 yıldır genel kesintiler haricinde toplasanız 3 kere sorun yaşamamışımdır.