Hocam 3 tane oyun kanalım var, 1 milyon, 360 bin ve 340 bin aboneli hepsi. Hangi oyun izleniyorsa o oyun harici video attığımda ben de izletemedim. Sonradan ayıktım ki düz oyun oynamayacaksın. Roblox minecraft gta5 tarzı oyunlarda modlar yapıp hikayeler uyduracaksın rollplay yani. 2014 den beri bu işin içindeyim çok badireler atlattım. Evimi arabamı youtube sayesinde aldım. Algoritmayı sürekli takip ettim sürekli kendimi güncelledim sonuç ne oldu biliyor musun? Bu tiktok, reels, shorts denen kısa videolar bizi mahvetti. İnsanlar artık uzun video izlemez oldu, shorts izleyip geçiyorlar, bunu bizzat denedim kanallarımda. Düşün binlerce abonem var 10 dklık oyun videolarım 5000 izlenmeyi geçmiyor ama shorts atıyorum o gün 50 bini geçiyor yüzbinlere gidiyor ama para kazandırmıyor. Geçenlerde 340k olan kanalımı burada sattım şimdi 360k olanı ilana koydum. Düşün biz bu haldeyiz. Bu arada bel ve boyun fıtığı son 2 senede bende de ortaya çıktı malesef. Benim başladığım dönem rekabet azdı o zaman 20-30 bin arası gelirim vardı ve alım gücüm mükemmel ötesiydi çok yedim içtim gezdim sonunda evlendim sıfır destekle. Ülkenin ekonomisi ayvayı yiyince otomatik bizde ayvayı yedik Usd bazında hiç gelirim yükselmedi şuan 20 bin lira 3-5 kanalımdan gelirse bayram ediyorum. Geçinemediğim için de işe girdim. Yalnız bu yıl farkettim sıfır youtube kanalı açınca harika izlenme alıyorum. Sıfır kanal açıp tekrar dene derim. Görselde gördüğün 1240,1460, 5260 aboneli kanallar daha 1 aylık.