Hiç yoktansa ayda 10 k demek hocam ayrıca zaten bant genişliği de var söyledikleriniz içerisinde ve müşteri hizmetleri teknik personel elemanları
Paylaşımlı oldukları için
Adamlar kaliteden ödün vermiyorlar ki hocam eğer siz kaliteden ödün verirseniz sadece şu parasına ancak hosting sağlarsınız şuanda Türkiye'deki çok büyük şirketler bu yüzden yabancı firmalar kullanıyor
E ama müşteri hizmetleri var işciye ödedikleri sigorta maaş bant internet hat ücretleri gerçekten hakı ile yapan firmalar herzaman tercihimdir çünkü hiç bir zaman kaliteden ödün vermedikleri için sorun yaşanmaz yaşıyorum diyen de kendinden kaynaklı hatası dır büyük ihtimalle
Türkiye'de bildiğiniz kadar kaliteli host şirketi yok. Sizin şu an kaliteli gördüklerinizin büyük kısmında ters proxy, sunucuya gereğinden fazla müşteri doldurma, eski donanım, bilgi eksikliğinden hacklenme müşteri hesabını limitleyememe vs vs sayısız sorun var. Sorsanız TR de pahalıya nasıl satıcaz yanıtını alırsınız. Düzgün hizmet bekleseniz sorun yaşadığınızda ulaşmaya çalışsanız verdiğin 3 kuruşla beni mi satın aldınlar başlar hemen. Ayrıca hepsi birbirini tüm hata ve eksikleriyle sonuna kadar savunuyor. Bir firma ile sorun yaşayın hemen o sektördekiler sizi haksız göstermek için algı yapmaya çalışır.
Sen nerden bileceksin host sektöründe misin diyeceksiniz onu da söyleyeyim. Birçok şirketten host sunucu kullandım. En son biriyle konuşurken sunucu yeniden başlarsa program çalıştırmayı durdurursa ne olacak diye sordum. Benim TR sunucu günde 3 kez yeniden başlıyordu. O da neden yeniden başlasın? Hetzner'de sunucum var 90 gündür hiç yeniden başlamadı ve kesilmedi dedi. Orada ayıktım ben. Sürekli TR firmalarından hizmet alıp rezil olduktan sonra tecrübe ediniyorsunuz.
Yavaş yavaş herkesin dili yanıyor ve araştırıyor. Araştırdığında da aldığı hizmetin yarı fiyatına 5x iyi hizmetin zaten yurt dışında olduğunu görüyor. Ama yine de şimdi git firma kur tonla müşteri bulursun. Çok ilginçtir çoğu da ders çıkarmıyor.