ev dekorasyon ürünleri üretmeye başladık bu ürünlerin satışı için e-ticaret sitesi açmak istiyorum, daha önce ücretsiz web sitesi vs kurmuştum basit işler ile ilgili şeyler, bilgisayar ile aram iyi ancak kodlama veya web tasarım yapmadım, araştırıp kendim öğrenebilir miyim yoksa başka biriyle çalışmak daha mı mantıklı?
diyelim ki birine siteyi yaptırdım sonrasında sorun çıktığında yapan kişi çekip giderse ne oluyor yani bu süreç şu an nasıl işliyor o yüzden soruyorum, 1 kez birisine site yaptırma deneyimim olmuştu bundan 12 yıl önce böyle bir şey yaşadım çünkü
https://inartisan.com/ şu tarz bir site hoşuma gitti sol altta shopify altyapısı yazıyor, e-ticaret altyapısı satan yerler var sanırım shopify, woocommerce, wix vs gibi, birini seçip parayı ödeyince kendim siteyi işler hale getirebilir miyim, direk böyle tema seçip siteyi açabiliyor muyuz, ürün yükleme ödeme alma gibi şeylerde sorun yaşar mıyım, youtube'da vs düzgün kaynakta bulamadım, yol gösterecek biri olursa sevinirim
Merhaba kendi e-ticaret altyapımız üzerinden sizleri referanslarımıza eklemeyi çok isteriz.
Not : Pazaryeri, muhasebe ve kargo entegrasyonlarımız ile tüm işlemlerinizi bizim altyapımızdan yöneterek tüm türkiyeye tek ekrandan satış yapabilirsiniz.
Saygılarımızla.