hankmoody adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İha ve Sihaya çok fazla bağlanmışsınız hocam bence. Kuzey Korede o kadar üretim yapıyor ama diğer sektörlerde iyi değiller istedikleri kadar üretsinler bi Amerika bi dünyanın gücü olamayacaklar. Bu Türklerin Ağır Sanayi aşkı beni benden alıyor resmen tapılır seviyede ilgi görüyor, daha önemlisi tarım bi oraya bakalım bence. Gıda enflasyonu dünyada 1. sıradayız, sefalet endeksinde dünyada 5. sıradayız. İha ve Siha olmasın demiyoruz ama bu kadar da büyütmeyin bence. Ayrıca vergi rekortmeni olduğu için seviniyorsunuz fakat bu demek oluyor ki şirketten parayı çekmiş kendisine almış yani. Geri şirkete döndürüp bi katma değer yaratmamış o yüzden topluma yararlı bi durum olduğunu düşünmüyorum. Kendisi dünyanın en zengin insanları sıralamasına girdi. Damat kategorisinden 3 e yap fahiş fiyattan devlete sat ne güzel dünya Sorgulayınca vatan hainiyiz. Teknoloji endeksini yukarıda size bıraktım, Türkiyenin bu pazarda önemli bir yeri yok. Gerçi siz külüstür f-16'ları bile iyi sanıyorsunuz ne diyim.
Not: Selçuk Bayraktarı bizi İsrail malı HERON İHA sından kurtardığı için seviyorum ve şuanlık siyasete bulaşmadığı sürece destekliyorum.
Hocam siz onlardan önce Türkiye'nin yarısına yıllardır sahip olup hala 3. Olanların verdiği vergiyi sorgulayın bence. Onu sorguladiginizda düzelecek memleket ha ABD ile baş edemez tabi kimse sende 1000 tane var adamda 10000 üzeri. Ama o hircinlikla onlarida kendileri batiracak kimseye gerek kalmayacak. 5 10 seneye izler görürüz.