SerhatFamilyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,


Bugün kendimce büyük bir adım attım 2020'de açık arttırmaya teklif verip alamadığım o zamanlar show yapan Burak abinin aldığı değerlendirme konusuna keşke benim olsaydı dediğim domaini aldım. Otomotiv . net Domaini 1998 yılında kayıtlı ve otomotiv sektöründe büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum.




Bu konuda sizlerin değerli görüşlerine ihtiyacım var. Domaini en iyi şekilde değerlendirmek için, site kurulumunda, tema seçmede, ve içerik planlamasında sizlerin yorum ve önerilerini çok önemsiyorum. İşte üzerinde düşünmem gereken bazı konular:
  • Trafik Sitesi tarzında yeni çıkan modellerin veya otomotiv sektörüne ait yeni haberleri mi yapalım extra forum kurmalı mıyız?
  • Tema önerileriniz nelerdir?
  • Genel olarak siteye neler ekleyebilirim?
  • İnstagramda Profil ziyareti 280.000 olan sayfam var. Buradaki takipçilerden günlük çok fazla resim atsam paylaşır mısın şeklinde mesajlar alıyorum bu üyeleri siteye yönlendirip yüklemesi konusunda hit kasmayı düşünüyorum.
Ayrıca, domaini bana abilik yaparak satışını yapan @caliente; ve abiye özel teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bu destekleri ve birlikteliği çok değerli buluyorum.


Kısacası, sizlerin yorumları ve önerileri site gelişiminde çok önemli olacak. Lütfen konuya girip fikirlerinizi paylaşın, her türlü öneriye açığım!


Şimdiden katkılarınız için teşekkür ederim.
Hocam bende zamanında bununla alakalı bir domain almıştım sonra vakit ayıramadım vazgeçtim. Bot ile sarı siteden fiyat bilgilerini çekmem gerekiyordu. Proxy, cloudflare koruması vs. derken uğraşamam diye vazgeçtim. Aklımda şöyle bir proje vardı;
Mesela x markalı bir araba satacağım ama piyasa ne kadar bilmiyorum. siteye girip arabanın bilgilerini doldurup, kaza, km vs bilgisine göre otomatik şekilde min. fiyat, max. fiyat ve önerilen fiyat gibi bir öneri sunan sistem düşünmüştüm. Sarı sitede zaten bunları görebiliyoruz ama kullanım kolaylığı açısından sol taraftan filtreleri doldurup fiyatları görebiliyoruz. Bu benim pek hoşuma gitmiyor. Belki değerlendirirsiniz
hayırlı olsun