"Bu ülkeden para kazanan her şirket resmi tatile uymak zorunda." maalesef değil hocam. Ülke sizin isteklerinize göre değil kanunlara göre yönetilmekte. Tabii ki tüm vatandaşlar ülkenin kutsalına saygı durmak zorunda. Bana sorarsanız saygı duymak, 30 ağustosta firmanın çalışmasıyla veya çalışmamasıyla en ufak alakası yoktur. Az önce üstte ki mesajımda da belirttim, resmi tatillerde çalışıp çalışmama kararı, genellikle şirketin iş hacmine, müşteri taleplerine ve operasyonel ihtiyaçlara göre değişebilir. İlettiğim gibi örneğin 30 ağustos 2023 tarihinde ptt çalışmamış, diğer firmaların bilgisine ulaşamadım o yüzden ptt'den örnek vermek zorunda kaldım. Gayet nazik bir dille düşüncelerimi aktardığımı düşünüyorum, umarım sizi kırmamışımdır veya sinirlendirmemişimdir.
Ne kadar bozuk algılamalar yapıyorsunuz hocam. Yukarıda tek bir kişi kanuni bir zorunluluktan bahsetmiyor. Kanun zoruyla kutlasın bir de göbek atsın demiyor. Bu ülkenin vatandaşları olarak saygı gösterilmemesini bağımsızlığımızı tekrar elde ettiğimiz güne vefa duyulmamasını eleştiriyoruz. Tepki gösteriyoruz. İnsanların saygısızlığa tepki göstermesini ne kadar değişik yerden algılıyorsunuz.