Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Madem uşaklısının nenene sor tiyatro muydu diye 30 ağustos.
2- Bu ülkeden para kazanan her şirket resmi tatile uymak zorunda. Kendi şahsi olarak isterse zencilerle grup yapsın. Çalışanına tatil vermek, ülkenin kutsalına saygı duymak zorunda.
3- Dinle karşılaştırdın yemedi, ırkla karşılaştırdın yemedi, şimdi çocuk bayramı ile bir ulusun işgalden kurtulduğu günün bayramını kıyaslıyorsun ? Sende mantık denen bir olgu gelişmemiş.

Bu insani bir niyetle son cevap verişimdi. Daha saçmalamaya devam edersen hak ettiğin cevabı alacaksın yunan arkadaşım.
"Bu ülkeden para kazanan her şirket resmi tatile uymak zorunda." maalesef değil hocam. Ülke sizin isteklerinize göre değil kanunlara göre yönetilmekte. Tabii ki tüm vatandaşlar ülkenin kutsalına saygı durmak zorunda. Bana sorarsanız saygı duymak, 30 ağustosta firmanın çalışmasıyla veya çalışmamasıyla en ufak alakası yoktur. Az önce üstte ki mesajımda da belirttim, resmi tatillerde çalışıp çalışmama kararı, genellikle şirketin iş hacmine, müşteri taleplerine ve operasyonel ihtiyaçlara göre değişebilir. İlettiğim gibi örneğin 30 ağustos 2023 tarihinde ptt çalışmamış, diğer firmaların bilgisine ulaşamadım o yüzden ptt'den örnek vermek zorunda kaldım. Gayet nazik bir dille düşüncelerimi aktardığımı düşünüyorum, umarım sizi kırmamışımdır veya sinirlendirmemişimdir.