hocam siz benim dediğimden hiç bir şey anlamamışsınız. Ben borsalar arasında arbitraj olmaz demedim. arbitrajın tanımını forumda herkesin anlaması için uzun uzun yapmaya çalıştım ve sizin bir yerden işlem yapıp diğer taraftan 10 dk sonra yaptığınız işlemin arbitraj olamayacağını söyledim. 10 dk lık crypto arbitrajı mı olur. siz alıp diğer taraftan satmışsınız, kar elde etmişsiniz hayırlı olsun. ama bu arbitraj olamayacak kadar uzun bir süre. saniyeler içinde olması lazım. böyle 10 dk lık fiyat farklılığı olmaz borsalar arasında. bu kadar uzun sürecek bir fiyat farklılığı borsaların çalışmadığını gösterir hacimsizliği gösterir vs vs. borsaları bilmiyorum sizin işleminizin aralığını bilmiyorum sadece size teorik olarak tarif ediyorum. arbitraj anlık olan bir iştir zamana yayılınca arbitraj olmaz.

Fizz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Borsalar arası arbitraj gayet yaygın kullanılan bir stratejidir. Bunun ismide ARBİTRAJ'dır. Düşük Likidite ile işlem yapmıyoruz zaten biz hocam. Küçük borsalar olduğunu nereden çıkardınız onuda pek anlamadım. Borsalar arası arbitraj maksimum 10DK sürüyor. Fazlası olmaz zaten.

Sinyali bot ile alıyorum. Transferi Manuel yapıyorum. Mutluyum, kazanıyorum. Bol kazançlar