DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok hocam mesela x monitor alınırmı yazın yada x telefon , yad herhangi bi alet vs direk ilk sıralarda çıkıyorlar hatta çerezleri vs silin deneyin yine aynı
Hocam R10'da bu tarz bir içerik yok ki! Yani inceleme ile ilgili yazılarda ilk iki sırada tp ve dh var genelde

Örneğin şu sorguyu yapın google adsense ödeme profili değiştirme

Bu vesile ile bir kere daha söyleyeyim, Türkçe denetimi olması dilimiz açısından çok iyi olur. Forumun sıralamada ki konumunu en iyi @Coşkun Çetin; hocam bilir ama dışardan gözlemle, maşallah bence iyi bir yerdeyiz. Bence de büyüdük, hem de çok büyüdük. Hatta kontrolsüz büyüdüğümüzü düşünüyorum, bence davetiye sistemi korunmalıydı. Hatta daha sıkı denetimler getirilmeliydi, R10'a üye olmak bu kadar kolay olmamalıydı. Önceki yönetim zamanında da defalarca söyledim, bence R10'da ücretsiz üyelik olmamalı. Günün şartlarına göre değişen, örneğin bugün için en azından yıllık 1200TL'den başlamalı standart üyelikler. 18 yaş altı sadece stajyer üye olabilmeli ve sadece öğrenme amacıyla burada bulunmalı, ticaret yapması zaten yasal bir durum değil. Ödeme aracılık sistemi mutlaka kurulmalı, bunu R10'un yapmak zorunda olduğu bir görev olarak düşünüyorum. Elbette ödeme aracılığı öyle burada yazıldığı gibi basit bir işlem değil ama sonuçta dışarıya kapalı, forum içi tıpkı şikayetim var bölümü gibi takas yönetimi oluşturulabilir. En azından isteyen bunu kullanır, şahsen ben seve seve kullanırım ve eminim büyük çoğunluğu kullanacaktır. Yani bu forumda 800 ticaret puanına sahip Osman diye birisi vardı ama çarpıp gitti (İsmini yanlış hatırlamıyorsam, Nick'i hatırlayamadım) Mevcut yönetim elbette bizlerden daha fazla ister forumun daha iyi noktalara gelmesini, elbette onlar daha fazla kafa yoruyordur ama aktif olmadığım zamanlarda bile mutlaka tarayıcıda açıktır R10 ve mutlaka girerim. Yani Allah hayrını göstersin, elbette sahibi Coşkun hocam ama bende en az onun kadar benim forumum diyorum. Burada yıllarca ticaret yaptım, çok şey öğrendim. R10 bana çok şey kattı, isterim ki bende buraya bir şeyler katayım.

Not: Türkçe sondan eklemeli dil grubuna girer ve Türkçe için yazılmış en iyi yazım denetim algoritması bence "Microsoft word'ün' Yazım denetim algoritmasıdır. Ankara üniversitesi dil tarih bölümü ile iş birliği yaptığını anımsıyorum, eğer hafızam beni yanıltmıyorsa. Onun için eğer bir yazım denetim sistemi uygulanacaksa, eminim hocam bunun iyi bir yolunu bulacaktır.