bir yerden diğer tarafa transfer ederek farklı zamanlarda işlem yapıldığında bunun adı arbitraj olmaz ticaret olur.
aynı anda iki farklı piyasada ters işlem yapılarak para kazanıldığında bu arbitraj olur. arada 10 dk dan bahsediyorsunuz bu 1 2 dk olsa bile arbitraj değildir. aynı işlemin tam tersi zarar da edilebilir. oysa arbitrajda anlık veya çok kısa sürede bir kaç sn içinde yapılan işlemle para kazanılması esastır.
siz bir arbitraj fırsatı yakalamış olabilirsiniz elbette bunu hep yapıyor da olabilirsiniz ama bir yerden alıp sonra başka yere transfer edip orada ters işlem yaptığınızda bu kesinlikle arbitraj olmaz. eğer sürekli bir fark varsa bu da arbitraj olabilir ama böyle bir şey pek olanaklı değil. böyle bir durum olamaz demiyorum ama esas arbirtaj işlemi karşılıklı garantili işlem yapılarak yapılan kar olduğunda geçerli bir arbitraj işlemi denir.
piyasalarda artık genellikle otomatik sistemlerle arbitraj imkanları yakalanmaktadır. buna yoğunlaşmanızı tavsiye ediyorum. küçük borsalarda hacimsiz coinlerde arbitraj imkanları yakalanabilir . bunu gözlemliyorsanız bir bot veya sistem yaptırmanızı tavsiye ediyorum. zaten piyasada arbitraja kolay rastlanmamasının nedeni sürekli borsaları takip eden botlardır. bu botlar çok kısa sürede piyasaları eşitler
Borsalar arası arbitraj gayet yaygın kullanılan bir stratejidir. Bunun ismide ARBİTRAJ'dır. Düşük Likidite ile işlem yapmıyoruz zaten biz hocam. Küçük borsalar olduğunu nereden çıkardınız onuda pek anlamadım. Borsalar arası arbitraj maksimum 10DK sürüyor. Fazlası olmaz zaten.
Sinyali bot ile alıyorum. Transferi Manuel yapıyorum. Mutluyum, kazanıyorum. Bol kazançlar