SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
EDİT:
mesajınızı değiştirmişsiniz.

Evet tam olarak anlattığınız gibi suç olmuyor limit bozumu.

bahsettiğiniz telefon alış satma işine benzer bir süreç dönüyor limit işleminde tam olarak.

Biz bir ürün alıyoruz, bu ürünü limit sahibi kendi insiyatifinde bize uygun fiyattan veriyor. Dolayısıyla bana telefon satmasıyla başka ürün satması arasında fark yok.

Tefeci olmadığımı kanıtladığınız için teşekkürler. Dilerim bilginiz olmayan konuda bu kadar keskin konuşmalar yapmamayı öğrenirsiniz.
Mesajı değiştirmedim sadece 1 (BİR) kelime kaldırdım. Bunu moderasyon görebilir. Mesajın ilk hali varsa sistemde ben de ekran atabilirim

Bu arada dediğiniz gibi olmuyor hocam. Yine kanuni bilginiz eksik maalesef Eksik bilgi sıkıntı yaratır.

Adam ürünü bizzat kendisi teslim almak zorunda. Yani hepsipay limitinde ürünü alıp size gönderince maalesef siz limiti satın almış oluyorsunuz telefonu değil

Tefeci olmadığınızı ya da olduğunuzu kanıtlamadım. Ha olsanız da bana göre tefecilik ayıp bir şey değil. Tefeci kimseye zorla para satmaz ya da kimsenin kart, hesap limitini zorla almaz. Aksine müşteri zorlar tefeciyi sürekli.

Bence uzatmayalım çünkü siz benim yazdıklarımı ya anlamıyorsunuz ya anlamak istemiyorsunuz.

Özetlemek gerekirse;

İsteyen istediği ticareti yapar kimseyi ilgilendirmemeli. Satılan şey u*uşturucu ya da silah değil neticede
Yapılan işi tefecilik bile olsa beni bozmaz. Bana ne? Alan razı satan razı. Ayrıca maalesef bu ekonomik sistemde yapılan iş ihtiyaç.
Allah muhtaç etmesin ihtiyacım olsa inanın ben de Hepsipay limiti satarım.

Umarım bari bu mesajı anlayabilmişsinizdir?

İyi çalışmalar.