TulinPinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala bilmediğim konu diyorsunuz. Bence konuyu siz bilmiyorsunuz hocam. Denemesi bedava. Deneyelim o halde? Gerçekten bana bir müşteri bilgisi verin, adamla/kadınla konuşalım, sadece "hepsipay limitimi nakit karşılığı aldı, bu hesabımdaki para, bu da ona giden kargo" desin. BAKIN BUNU DEMESİ YETERLİ. En iyi ihtimalle adli kontrol şartı ile serbest bırakılırsınız sorgulayan direk savcı ise. Kolluk ise tutuksuz da yargılama olabilir.

Avukat falan değilim ama bu işlerin içinde bir nedenle ömrümm geçti. Çocukluğumdan beri bilirim.

İnanın bilmediğim bir şeyi konuşmuyorum. Hiç limit bozdurmadım. İhtiyacım olmadı. İhtiyacım olsa emin olun bozdururum. Allah muhtaç etmesin elbette.

Ben ya derdimi anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz. Ben bu hizmet neden veriliyor demiyorum. Verilsin de zaten. İhtiyaç var ki hizmet var. Talep var ki arz var. Ben aksine bu işi yapan arkadaşlar rahata yapsın, yasaklamanın anlamı yok diyorum.
EDİT:
mesajınızı değiştirmişsiniz.

Evet tam olarak anlattığınız gibi suç olmuyor limit bozumu.

bahsettiğiniz telefon alış satma işine benzer bir süreç dönüyor limit işleminde tam olarak.

Biz bir ürün alıyoruz, bu ürünü limit sahibi kendi insiyatifinde bize uygun fiyattan veriyor. Dolayısıyla bana telefon satmasıyla başka ürün satması arasında fark yok.

Tefeci olmadığımı kanıtladığınız için teşekkürler. Dilerim bilginiz olmayan konuda bu kadar keskin konuşmalar yapmamayı öğrenirsiniz.