Her şey yazılı şekilde açıklanıp onay alınıyor. İbana gönderilen parada neden gönderildiği yazıyor. Bu ülkenin hukuk sistemi bütün bunları yok sayıp bi dandik bu tefeci bana bunu yaptı diyip 0 kanıtla şikayet etti diye beni tefeci görüyorsa zaten bu ülkede hiç bi iş yapmayın hesabınıza gelen para olmasın aman diyip salağın teki bu beni dolandırdı der, tefeci zorla aldı der hapis yatarsınız.
bu ülkenin hukuk sistemi 2 dangalağın ağzından çıkan 2 kelimeye göre mi ceza veriyor ?
dediğim gibi bilmediğiniz konular hakkında fazla fikriniz var. Hiç limit bozdunuz mu mesela ?
Hala bilmediğim konu diyorsunuz. Bence konuyu siz bilmiyorsunuz hocam. Denemesi bedava. Deneyelim o halde? Gerçekten bana bir müşteri bilgisi verin, adamla/kadınla konuşalım, sadece "hepsipay limitimi nakit karşılığı aldı, bu hesabımdaki para, bu da ona giden kargo" desin. BAKIN BUNU DEMESİ YETERLİ. En iyi ihtimalle adli kontrol şartı ile serbest bırakılırsınız sorgulayan direk savcı ise. Kolluk ise tutuksuz da yargılama olabilir.
Avukat falan değilim ama bu işlerin içinde bir nedenle ömrümm geçti. Çocukluğumdan beri bilirim.
İnanın bilmediğim bir şeyi konuşmuyorum. Hiç limit bozdurmadım. İhtiyacım olmadı. İhtiyacım olsa emin olun bozdururum. Allah muhtaç etmesin elbette.
Ben ya derdimi anlatamıyorum ya siz anlamak istemiyorsunuz. Ben bu hizmet neden veriliyor demiyorum. Verilsin de zaten. İhtiyaç var ki hizmet var. Talep var ki arz var. Ben aksine bu işi yapan arkadaşlar rahata yapsın, yasaklamanın anlamı yok diyorum.