mkrk34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de çok okudum öyle şeyler ama galiba telefonla render falan alıyor o arkadaşlar hocam ben anlamadım . ısınma problemini sadece telefonu ilk aldığımda iki cihazı birbirine aktarırken yaşadım. birde hızlı şarj kullanıyorsanız hızlı şarj + 3d tarama, uzun süreli kullanımdan sonra şarj + video izlemeye devam etme gibi durumlarda ısınıyor. ama zaten 1.5 günde bir şarj etmek yetiyor aktif kullanımda bile. o yüzden şarjdayken de 30 dk boş bırakıversinler telefonu. buzluğa koyma muhabbetleri de karalama heralde yada cihazları sıkıntılıdır çünkü benimki hiç o kadar ısınmadı. bundan önce 11 kullanıyordum en fazla onun kadar ısındığı oluyor. sadece tüm ısı kameranın hemen yanında biriktiğinden, ısı tek bir yerde olunca çok ısınmış gibi hissediyorsunuz ama alakası yok, dereceye bakarsanız korkulacak kadar ısınmıyor cihaz aslında
Telefon uyarı veriyor hocam.

Bu hata çıkınca gidip koyuyorlar.

kasoacolis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen hafta başıma gelen olay am olarak bununla ilgiliydi.
Haftasonu piknik için dere kenarına gittik olay telefonlardan açıldı. yeni s24ultra aldım suya dayanıklımı falan muhabbeti açıldı. evet dayanıklı suya koysam muhtemelen bir şey olmaz ama koymam.
bir arkadaşta iphone 15 i vardı bunlar su geçirmez diyip telefonu koydu suya 5-10 dakika sonra telefonun kamerasına su girdi şebeke çekmemeye başladı telefon kendi kendine kapanmaya başladı.

Biraz şans meseleside olabilir. ama telefon sırf su geçirmiyor diye suya koymam. evet su geçirmez ama telefonu daha çabuk eskitebilir.
denememek lazım bir gün suya düşerse o zaman dayanıklılığını anlarım )
Durup dururken suya koymak da saçmalık artık.