mkrk34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ahize her telefonda su geçirip, toz geçirip, bozulabilir. ama geri kalan kısımda suya dayanıklı sertifikası olan telefonları içme suyuyla yıkayabilirsiniz bile. şuan 15 pro max kullanıyorum duşta elime alıp şarkı değiştirdiğim falan oluyor hiç problem yaşamadım. yağmurlu havalarda, sporda, terliyken telefonla konuşmada vb. hiç problem yok. yıllar önce xperia z kullanıyordum suya aşırı dayanıklıydı. musluğa sokup yıkıyorduk keyfine. yani böyle bir sertifika varsa boşuna değil hocam
gkhn5858 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir zamanlar Huawei mate 10 Lite telefonum vardı, suya toza dayanıklı diye defalarca kez yıkadım, banyoda müzik için kullandım sayısız kere suya düştü hiçbir şey olmadı. Lakin suya dayanıklılık özelliği olmadığını öğrendikten bir gün sonra tezgahın üzerindeki birkaç damla su yüzünden bozuldu 🙂
Öyle yıkamam mümkün değil, dayanıklı bile olsa.
iPhone 15 pro max i olup aşırı ısınınca buzluğa koyanları duyunca şok oldum

hzferhat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Redmi note 8im varken ekran kirlenince muslukla ekranı ıslatıp siliyordum bir şey olmuyordu zamanında şuan redmi note 12 pro 5g kullanıyorum ama kıyamıyorum ona 😂
Ben Xiaomi nin yüzünü günlük fısfıs kolonya ile siliyorum ama yine de korkuyorum içine kaçarsa diye

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=-e8yhVIGQ1Q

Böyle bir videoya denk gelmem