Bu dediğinizi her gün düşünüyorum ama inanın ne üreteceğime bir türlü karar veremedim. Elimde çok güzel alan adlarıda var aslında, zamanda, imkanda ama ne üreteceğimi bilmem lazım, sizin de belirttiğiniz gibi
Bu konuda yapay zekadan yardım almanızı önerebilirim. ChatGPT'nin paralı versiyonunu kullanın. Güzel bir market araştırması yapmaya çalışın. Size çok güzel ürün araştırması sunabilir. İlave olarak, bazı sektörel yazılımlar var. Girdiğiniz e-ticaret sitelerindeki ürünlerin tüm istatistiklerini yayınlayabiliyor. Örneğin, ne kadar ziyaret edilmiş, ne kadar satış yapmış, son 1 ay içerisindeki aktivitesi vb gibi şeyler. İsmi şu an aklıma gelmedi ama ilk ürün araştırması yaparken, kullanmıştım. Chrome'a eklenti olarak kurabiliyorsunuz ve girdiğiniz her sayfa için istatistik veriyor.
Üretim aşamasına gelirseniz, Alibaba, Aliexpress gibi yerleri kullanmayın. Bu yerler üretici ile değil, komisyoncu ile doludur. 1688.com gibi sitelere yönelin. Fabrika arayışına girin. Alternatif birçok site var. Hepsinin sektörü farklı. Bazı internet siteleri, doğrudan Çin'de en doğru fabrikaları bulmanızı sağlıyor.
Benimde kafamda dropshipping dünyasına geri dönüş yapmak var. Ancak, tek başıma girmeyi asla düşünmüyorum. En azından 25-30 yaş üstü, profesyonel birilerine denk gelsem, üretime de yatırıma da girme düşüncesindeyim.