Selamlar. PBN mantığında, tanıtım yazıları, footer backlink vs. için WPAutomatic veya benzeri bir otomasyon sistemiyle çekilen içeriklerle trafik alınabilir mi? Bu siteleri GSA Ser ile beslemeyi düşünüyorum. Sadece başlıkları spinlemeyi düşünüyorum, içerik aynı kalacak. Görselleri de değiştiririm çünkü içeriğin çekildiği sitenin db'sinden url olarak geliyor genelde. Böyle bir sistem işe yarar mı ne düşünüyorsunuz? Sizler kullanıyor musunuz?
Teşekkürler, iyi günler dilerim.
Hocam wordpress otomatik ile çekince resimleri de kendi sitene kendi sunucuna direkt çekebiliyorsun orada ayarı var onun hatta başka bir eklenti var çekerken alt vesaire etiketi falan ekleyebilirsin.
Ancak şöyle bir şey var wordpress otomatik ile çektiğin sitenin bilgisi hangi url'den çektiğim vesairesi özel alanla kaydediliyor muhtemelen bundan dolayı Google bunları görüyor olabilir Ben ne kadar denediysem başarılı olamadım yani 10.000 20.000 80 bin içerik eklediğim siteler oldu 300 hiti geçtiğini görmedim. Ama ben backlink vesaire çalışması yapamadım