Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Milyonlarca trafikte olsa iyi bir alt yapı ve sunucu ile WordPress sistemler gene kaldırır. Bunun trafikle değil optimizasyonla alakası var. Ne yazılımlar görüyorum, dünyalar kadar hata barındıran. Sonra yapımcısı ile iletişime geçiyorsun şurayı düzeltelim diyoruz çemkiriyorlar, şurada SEO hatası var diyoruz siz bilmiyorsunuz diyorlar, bakın burası böyle olmalı diyoruz orası gayet iyi diyorlar

Yazılımcıların kaprisleriyle uğraşmak mı (bazılarını tenzih ederim) aman Allah korusun bana uzak olsunlar. O yüzden her projemde sıfırdan birşeyler yapılacaksa her zaman WordPress öneriyorum. WordPress daha az maliyetli olması daha kolay erişebilir olması nedeniyle birçok yazılımcı ve ajans tarafından kötüleniyor. Çünkü WordPress yaygınlaştıkça kendilerinin iş hacmi azalıyor.
Bakın bu konuda yaşadığım bir olayı anlatayım, bir ajansta bir müşteriye özel yazılım web sitesi yapılıyor. Yazılımcı ekip tarafından... Müşteri biraz kaprisli ve SEO ayrıntılarına vs. çok dikkat ediyor. Sonrasında benden bu sitenin tam kapsamlı SEO haritasının çıkartılması teknik, iç taraftaki bütün her şeyin kusursuz olması için yapılacaklar listesi çıkartmamı ve yazılımcı tarafa iletmemi söylediler. Neyse birçok şeyi düzelttik yaptık vs, derken H taglarının hiyerarşi kısmına geldik. Ben diyorum bu hiyerarşik sistem bu şekilde olmalı tek tek ayrıntı ayrıntı raporluyorum, yazılımcı arkadaşımız orası önemli değil yapmaya gerek yok diyor. Ben diyorum önemli bir konu müşterinin talebi olmuş, arkadaşımız Google bile buna dikkat etmiyor diyor. Herkes kendi işini yapsa arkadaş kaprislere girmese benden çok şey öğrenecek aslında. Sıfırdan tam SEO uyumlu çok daha kaliteli projeler çıkartabilecek ve birçok yazılımcıya göre artısı da olacak. Ama yazılımcı egosu işte. İmkan olduğu sürece bu tarz kişilerden uzak durmaya çalışıyorum.