ulasyildiran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok o hakemlerle şampiyon oldu yok bunlar şikeci yok şunlar tinerci ya arkadaş ne kadar çok seviyosunuz sizden olmayanı gömmeyi. nasıl sevinçten kuduruyorsunuz da sağa sola saldırıyorsun hemen. bu sadece futbolda değil ülkedeki her şeyde böyle. herkes birbirini gömmenin peşinde.. ülkede takım ya da başka şeyler değil başlı başına toplum kötü.. şimdi bu konuyu açan arkadaş %90 Fenerbhaçeli, tam tersi olsa bu sefer Galatasaraylı biri konu açıp feneri gömecekti. yani bundan bu kadar düşmanca haz almanız ne kadar tehlkeli değil mi.. tabiki tatlı tatlı takıl göm.. ama bu nefret kusmanız nedir ya her takım taraftarı için söylüyorum. toplum olarak ne sevinmeyi biliyoruz ne üzülmeyi. yanlış bi kelimem olduysa affola
Aynen hocam ben gsli olarak bütün Türk takimlarinin basarili olmasini istiyorum avrupada. Bir kaç tane kendini bilmez çakma Türklerin yaptiklarindan dolayi Türk takimlarina (gs haric) nefret duyacak halim yok avrupa liginde.
Sonuçta ülke puani için çabalayip basari icin ugrasiyorlar. Keske FB, BJK, TS 100 tane avrupa kupasi getirse Türkiyeye ben bununla gurur duyarim. Ama yinede Gsden vazgeçmem orasi ayri.