Pinterest kadar işe yarayan bir yeri nedense özelikle bu forumda pek kimse kullanmıyor. Reklam için İnstagram, Ads, YouTube vs her yere para harcıyorlar burada görüyorum. Yani gerçekten yazık. Şurada bizim onca ülke insanımız varken Google'a insanlar para ödüyor. Hadi onu geçtim burada dönen ticarete şöyle bir bakın. İnstagram süreklü pof poflanııyor mesela. Bu forumda bir şey hep furya şeklinde ilerlıyor. İşte bakıyorsun bir dönem smm panel bir dönem görev sitesi bir dönem sms onay bir donem e pin. Bu çarkta yazılım satan hesap satanlar kazanıyor. Sanal alemde bireysel takılan (benım gibi) arkadaşlara şiddetle bu furyalara odaklanmanız yerine. Ulan bu adam suraya 10 cumle bir şey yazmış. Neden yazmış diye düşünmek. Pinteresti anlamaya çalışmak. Ve asla ama asla şu forumdaki bölümde yazılanları okumadan. Sadece ulan burası ne? Şurayı ben kendi aklımla bir ineceleyım. demek inna çok sey katacak sıze. Videoda arkadasımız guzel bir ornek göstermıs. Mesela bunu dillere destan Instagram'da yapabilir misiniz? Imkansız. Facebook? O zaten bağlantıyı gösterım yapmaz. Bakın odaklanmanız gereken kelıme 'bağlantı' artık anlayan anlar ne demek ıstedığımı. Ama videoyu çeken arkadas çoktan anlamış. Tesekkurler.