Uzun süredir reddit üzerine iş yapıyorum genelde karmalı karmasız hesap satıyorum burada çoğu kişi hit çekmek için farklı şeyler deniyor fakat gözden kaçırdıkları nokta tam olarak reddit. Hesap satışı yaptığım için söylemiyorum reddit kullanan herkes aktifliği zaten biliyor ki genel olarak kullanıcılar tier-1 ülkelerden insanlar oluyor. Reddit üzerinde reklam yapmak isteyen kişiler öncelikle redditi öğrenmeli çünkü reddit göründüğünden daha karmaşıktır buranın sistemi diğer sosyal medya siteleri gibi değil. Reklamlara da bu kadar fazla para ödemeyin redditi iyice çözün kendiniz karma kasın bu biraz zaman alabilir fakat en azından öğrenirsiniz. Sonrasında 40 50 dolara güzel hesaplar alıp her hesaptan reklam çıkabilirsiniz. Önemli olan burada reddit jargonunu öğrenmek kullanıcıları anlamak ve ona göre hareket etmek ve hangi subredditlerde paylaşım yapacaksınız bunları kavrayabilmek. Geçenlerde bir hesaptan post atmıştım 3 -4k upvote almıştı postun erişimine baktığımda en son 70 80k civarıydı ki bunların çoğu zaten abd lokasyon kullanıcıları. O yüzden reddit üzerinden iş yapmak çok mantıklı