recowery adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafa olarak rahat bir insan olduğumu belirtmek isterim. Ve nefes darlığından hastaneye gittiğimde panik atak geçirdiğimi öğrendim. KAFAM RAHAT + PANİK ATAK. Birbirinden alakasız durumlar. Doktor; muayene ve test yapmadan "panik atak geçiriyorsun" dediği anda nefes darlığım ve terlemem orada geçti. Yani bu tarz küçük şeyleri kafaya takarak (ki ben takmamıştım), panik atak olursunuz sonra ömür boyu uğraşırsınız. İnternette belirti olarak 4. ve 5. belirtileri okumayın. O belirtiler genelde "kanser, kalp krizi, inme" tarzı şeyler yazar. Bir doktor bana "buraya gelirken lütfen google'dan bakıp gelmeyin" demişti. Bu tarz şeylerde büyük hastalıklar çıkma olasılığı Milyonda 1 bile değil. Hatta başka örnek vereyim, HGB değerlerim sınırın bir tık üstünde çıktı. Belirtileri genelde kanser türevleri. Hematoloji uzmanı (Kan uzmanı), "doktor kontrolü altında 3 ayda bir test yapacağız" dedi. Biraz daha çıkarsa araştıracağız vücudunu vs dedi. 4 Ay geçti ve değerlerim normale döndü. Zaten bir şey gelecekse, gelecektir. Ama gelmeyen bir hastalığı da düşünerek kendini daha da fazla hasta edersin. Veya psikolojik hastalıklar vs. Serçe parmağım uyuşuk şu an, oynatabiliyorum ama çok çok tırnakla bastırınca hissedebiliyorum. Sinir sıkışması, kas yırtılması veya benim de belim ağrıyor bel fıtığı. Garantisi benim

https://youtu.be/wC4jxdbpOpI?si=ShjfVrVFa3wtlI3b

panik atak için birebir