Sayın konuyu okuyan değerli forumdaşlar bu bir sitem konusudur.
İnanır mısınız artık yangın musluğu, otobüs, yaya geçidi, köprü merdiven, bisiklet, motorsiklet seçmekten bunaldım.
Koskoca google neden böyle antin kuntin işler yapıyor anlamıyorum, anlam veremiyorum.
Üstelik doğru seçmeme rağmen bundan adım gibi eminim bana farklı bir şeyler seçmeye zorluyor da zorluyor.
15 saniye de bakıp çıkacağım bir şeye yere geliyor 3-4 dakika zor giriyorum zamanım gidiyor.
Seçenek sunsanlar bot olmadığıma yemin bile ederim artık o derece bunalttı beni şu Google Captcha 😅
Diğer bir seçenek;
Alternatif olması amacıyla hCaptcha yapmışlar yapımcıları kim bilmiyorumda mantık aynı yaptığı iş aynı benim gördüğüm kadarıyla bu sistemin doğrulamasını da taş çatlasın 20-25 saniye de geçiyorum.
Bilmediğim bir şey varsa söyleyin neden siteler google captcha tercih ediyor? ve neden bu kadar saçma bir işleyişe sahip gerçekten anlamıyorum. Mesela gördüğüm saçmalıklardan birisi ekranda motorsiklet var tekerinin göründüğü 2-3 piksel başka bir karede onu seçecek miyim? seçmeyecek miyim ikilemde kalmak beni strese sokuyor.
Sonuna kadar okuyan varsa teşekkür ederim basit bir şey evet biliyorum görmezden de gelinebiliyor ancak sürekli sürekli olunca insanı sinirlendiriyor. Herkesin bu konu hakkında fikirlerini bekliyorum.
Herkese selametle, hayırlı günleriniz olsun 🙋🏻♂