Dryas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek sıkıntısı şu olabilir, örneğin faiz indirimi haberi resmi açıklamadan önce sızarsa, bu resmi açıklamadan önce fiyatların artışa başlamasına neden olur.
Siz altını bozup ev araştırana kadar da tabiri caizse atı alan Üsküdarı geçebilir.
Şuanda ev bakmaya devam ediyorum hocam yinede sene sonuna birakmadan almiş olurum teşekkürler
sagocu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asgari ücrete absürt zamlar yapılmadığı sürece piyasada ki para ister istemez azalacaktır. Covid zamanından bu yana devlet fena para bastı. Ev araba fiyatları günlük değer kazanıyordu. Ama şuan millette para yok ne araba ne ev alabiliyor. Ki piyasa fena durgun. Araba fiyatları düşüyor ev fiyatları sabit ilerliyor. Kredi faizininin de bi etkisi var tabi. Sonuç olarak Mehmet şimşek aynı şekilde devam ederse böyle devam eder gibi. Enflasyonu düşürmeyi başarırsa ev araba fiyatları düşebilir. Fikrimdir ytd ( ki uzun süredir çoğu fiyat sabit)
6 aydır ilan geziyorum favoriye aldigim evlerin 10 taneden 1 tanesi zor satildi 6 aydir ayni ilanları görüyorum hocam baya durgun