adım adım yazıyorum...

1. Cihaz Samasung olcak
2. Cihaza daha önce Whatsapp kurulmamış olcak
3. Samsung cihazda Smart Switch yüklü olması gerekiyor
4. Her iki cihazında kilidi açık ana ekranda olcak
5. Cihaz iPhone 15 ise Type-C - Type-C kablo olcak değil ise Lightning - Type-C kablo olcak çünkü dönüştürücü lerde sorun çıkarabiliyor
6. Kablonun bir ucunu iPhone diğer ucunu Samsung cihaza takıyoruz
7. Kablo takılınca Samsung ekrana bir uyarı gelcek ve o uyarıdan Smart Switch uygulamasınk seçiyoruz ve tarama işlemine başlıyor.
8. Tarama işlemi bitince aktarılcak verilerden sadece Uygulamarı seçiyoruz ve sonra aktarılcak uygulamalardan sadece Whatsapp seçiyoruz ve yükle diyoruz.
9. Yükleye bastıktan sonra Samsung cihazda otomatik olarak bir QR Kod çıkcak
10. iPhone cihazın kamerası ile QR Kodu okutuyoruz ve Whatsapp İle aç diyoruz açılcak ekranda başlata basıyoruz
11. Aktarma işlemi bittikten sonra aktarılan verilerin Samsung cihazda düzenlenmesini bekliyoruz bunu üst menü aşşağıya doğru kaydırarak veya Smart Switch den takip edebilirsiniz
12. Tüm aktarma ve veri düzenleme işlemi bittikten sonra Samsung cihazdan Whatsapp a girip numaramızı yazıyoruz ve ilerliyoruz sonra ekrana sohbet geçmişi içe aktar diye yazı çıkcak orda Başlata basıyoruz ve aktarma işlemi bittikten sonra işlem tamamlanıyor

Not:
1. Aktarma işlemi boyunca kabloların çıkmaması ve bağlantının kopmamasına dikkat edin..
2. Yukardaki tüm adımlar sadece SAMSUNG cihazlarda geçerlidir diğer marka cihazlara aktarım yapılamaktadır diğer cihazlara aktarma yapmak için önce bu şekilde Samsung a aktarıp sonra diğer marka cihaza aktarmanız gerekmektedir...