NexGen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir reklam için görsel tasarlayıl o şehri ilgilendiren sosyal medya hesaplarından reklam veya o şehirden kitle seçimi yaparak reklam yapabilirsiniz ama etkili bir şekilde ve ilgi çekici olmalı daha önce bir kişiye yapmıştık pek etki görmedik bizdeki hatalardan dolayı öyleydi sorunsuz yaparsanız etkisi olur 5 tablette daha mantıklı gibi alışveriş yapıcak kişiye daha fazla şans olduğunu düşündürür
hocam bende yerel haber sayfasına geçen yıl reklam vermiştim pek gelen olmadı.

LEJY0N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 adet tablet çekilişi yapin hocam bence
Ankaradaysa kırtasiye katılmak isterim
hocam adana ama burdan da katılabilirsiniz. çekiliş instagram sayfamızdan canlı yayınla olur.

hibrahim05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 adet tablet daha dikkat çekici olabilir.

Reklam olarakta İnstagram'da yerel haber sayfaları varsa aktifliği yüksek olan, onlara reklam verebilirsiniz.
denedim pek etkili olmamıştı ama fiyat performans olarak tekrar deneyebiliriz belki

DelpaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir laptop yerine 5 tablet daha mantikli olabilir, çünki 5 kişi faydalanacak, laptopda ise 1 kişi, katilim daha fazla olabilir.
beetle_juice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 tablet derim reklam yapmak istemezsenizde instagramda yerel sayfalara mesaj atın "işte bu kırtasiye okul aluşverişine 5 tablet veriyor" diye içerik yapsınlar. her birine 200-300 artık piyasası neyse para teklif edin
evet daha mantıklı gelmeye başladı

Aras21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet laptop çekişi yaparsanız maliyeti xx.xxx civarında olacaktır ve tek kişi faydalanacağı için pek ilgi çekici olmayabilir. 5 adet tablet daha çekici durur ve çıkma olasılığı daha yüksektir, maliyet bakımından 1 laptop kadar olabilir belki de daha az tutacaktır.
En az maliyet ile yüksek ilgi çekebilecek bir çekiliş mantıklıdır. Mesela tableti azaltıp yerine 300 TL civarında olan kulaklıkları vs ekleyebilirsiniz. Yerel reklam mantıklıdır, bulunduğunuz yerin en işlek yerlerine ilgili pankartları asarsanız daha çok rağbet görürsünüz.

hocam inanmazsınız, kırtasiyenin bulunduğu apartmanın 3. katı ile yolun karşısında duran apartmanın bahçesindeki ağaçlara pankartı gererim diye planlıyordum. pankart siparişini verdim. akşam bi geldim ki kırtasiyeye karşı apartmanın bahçesinde ki ağaçları kesmişler