Sorun su ki: Iyi degilsiniz.
Sen kendini kandirabilirsin veya ben iyim diyebilirsin ama rahat etmek istiyorsan, bunlarin olmamasini istiyorsan bir psikyatrdan destek alman cok onemlidir.
Kendimi kandırmıyorum hocam. Bunlar olsa da olmasa da fark etmez, hayatımı etkileyen bir şey değil.
Beni etkilemiyor diyen adam gece 4te uyanıyorum diye konu açıyor. Tedavinin ilk adımı kabul etmekten geçer. Neyse kendi hayatın, başarılar.
Gece 4'te uyandırıldığımı paylaşmak istedim hocam. Paylaşmasa mıydım? Sadece bizi etkileyen olayları mı paylaşıyoruz burada. Garip bir durum diye paylaştım işte, içimde kalacağına herkes öğrenmiş oldu, niye bu kadar takıldınız ki paylaşmış olmama? Bakış açınızı, tedaviye ihtiyacım olduğunu düşünmenizi falan anlıyorum, uzaktan öyle görünüyor olabilir haklısınız, ama her şey göründüğü gibi olmayabilir. Ara sıra ön yargılarınıza izin verin, istirahat etsinler. Biraz hayata şüpheyle yaklaşın, yaşamın algoritması size öğretilen kadar basit değil, gezegenimiz ve içinde yaşayan bizler bilimde nirvana noktasında değiliz henüz, kesin konuşmaktan, kesin yargı dağıtmaktan biraz imtina, biraz gevşemek lazım. Relax.
Bu gece uyandırılmayacaksınız. Uyandırılırsanız mesajımı alıntılayarak cevaplayabilirsiniz.
Size güveniyorum hocam, dönüş yapacağım.
Psikolog veya psikiyatriye gitmemişsiniz anladığım kadarıyla. Böyle devam ederse bi 20 yıl daha beraber takılırsınız.
Hocam uzun uzun açıklamayacağım, tamam hastayım sıkıntı yok canın sağ olsun. Ayrıca ölene kadar devam edebilir problem yok. Beni dinç tutuyor, sorunsuz bir hayata sahip olup avel gibi yaşamak istemem zaten. İnsan yeteri dozda her zaman maddi ve manevi bazı problemler yaşamalı, yoksa hayatın da bir tadı olmuyor yaşamanın da.