Merhaba. Gerçekten sebebini çok merak ettiğim için bu konuyu açıyorum
Bazı üyeler var ki, konuşup anlaştıktan ve ödemesini aldıktan sonra işi yapıp teslim ediyorum. Hatta başta konuştuklarımızın dışına çıkılıp ekstra işler çıkıyor, hiç bozuntuya vermeden yardımcı oluyorum.
Ekstra memnun kalıp "Eline sağlık, çok teşekkür ederim, çok makbule geçti" vb. ifadeler kullanılıyor. En sonunda ticaret puanı ve konu yorumu rica ettiğim zaman görüldü yiyorum.

Desem ki kurumsal bir firmanın hesabını kullandıkları için istemiyorlar: Bir müşterim açıkça "Firma hesabını kullandığım için ticaret puanı veremiyorum kusura bakma" demişti ve kendisine nezaketinden dolayı teşekkürlerimi iletmiştim. Yani ticaret puanı verme şansı olmasa bile açıklama yapmak mümkün.
Desem ki üşengeçlikten dolayı uğraşmak istemiyorlar: Yapılan işte bir olumsuzluk olsa negatif ticaret puanı + konuya olumsuz yorum + şikayet konusu... Ne gerekirse hiç üşenmeden yapılırdı ancak ekstra memnuniyet duyulan işlerde bile ticaret puanı ve konu yorumu talebine görüldü atmak nedendir? Bir insan normalde olması gerekenin fazlasını alıp ekstra memnun kaldığı halde en son bu talebe neden görüldü atar? Gerçekten çok merak ediyorum