zaten bu konuyu kişi de görür ne R10 profilini ve whatsapptan engellediği için buraya yazıyorum,
bir gruba reklam vericektim arkadaşla anlaştık binance üzerinden atabilirim dedim dememim sebebi ise abimin hesabında 8.8$ vardı al dedi senin olsun ben de kullanayım dedim her neyse arkadaşa gönderdim parayı reklamı yaptık 1 saat önce başıma talihsiz biraz da özel bir olay geldi tabi ki bu kimseyi ilgilendirmez arkadaşa yazdım başıma böyle böyle olaylar geldi komisyonunu alıp geri kalanı bana binance üzerinden tekrar atar mısın diye iade yapmıyorum dedi yine haklı haksız demiyorum iade yapmıyo olabilir ama en azından anlayış gösterseydi hiç anlayış göstermediği için bende sinirlendim zaten gergindim dedim ki o zaman saat 08:00 da aynı reklamı at dedi ben o saatte uyanamam yine eyvallah dedim müsait olunca at o zaman yine kafamın dağınık olduğunu belirttim o zaman bana senin amacının binance üzerindeki parayı ibanına attırman ve parayı bozdurmam dedi şüphelenebilir ama parayı komisyonunu alıp binance üzerinden tekrar göndermesini istedim iade yapmadığı için bana yarın r10 destek ekibiyle görüşüp at derseler atıcağımı hayır derseler paranın bende kalıcağını dile getirdi sonrasında engelledi tabi kripto gönderimi yasak olduğu için R10 yönetimi hayır diyecek ama adama kripto olduğunu belirttim yani ibana istese ibanına atardım ama kripto gönderimi olduğunu belirticek be büyük ihtimalle 8.8$ indiricek cebe ama sağlık olsun benim kullanıcıyı tanıyıp işlem yapmam lazımdı herkese iyi forumlar