AlaYazılım adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google bir siteye sıralama vereceğinde bazen bunu yapar. 1 haftaya 10 güne gerçek sıralamasını alır siteniz.

Sitenizin otoritesi yetmediği için bu oluyor, adına da dalgalanma diyoruz.
Bu dediğiniz bana çok mantıklı geldi ama otoriter sitelerdede ayni sorun var diyorlar hocam..

_Forbidden_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google botları kafalarına göre güncelleme yapıyor senin sırayı alta cekiyor bazen üste cekiyor buraya kadar tamam. Benim sitemi tamamen alta cekti hiç bir makalem görünmüyor hepsi silinmişti hatta ben birazını terkar güncelleyerek google searchden geri indexlettim ve buna ragmen onlar bile cıkmıyor buna ne dicen hocam
İşte bilmiyorumki bende sorunun kaynağını bulamadım..

Aykut_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
normal değil ayrıca olayın otorite ile bi alakası yok 10 yıllık sitede de bu durum olabiliyor yeni sitede de gün içinde 8.sayfadada görüyorum 2.sayfadada fixledik dedikleri hatayı fixlemedikleri için bu oluyor diye düşünüyorum beklemekten başka yapacak bişey yok

örnek: sitem mobilde 8.sayfada gözüküyor desktopta 3.sayfada akıl mantıkla açıklanacak bi durum değil

bu durumu 2 3 hafta öncede yaşadım bi süre sonra düzelmişti ancak 10 gündür devam ediyor bu saçmalık ne zaman düzelir Allah bilir
Acaba sitenizin mobil uyumu pek iyi değil ondan olabilirmi hocam?