Merhaba Hocam,
Ben denedim. Tecrube ettim. Egitimler ve genel olarak sistem yararlı. Fakat amazon ogreniminden ziyade kendi sistemlerinin ogretimi daha ağır basmakta.

Sistem dropshipping yapmak icin tun ihtiyaçlara ve taleplere gore dizayn edilmiş. Güzel bir destek de var. Ben de R10 amazon konularini incelerken gecen sene haziran gibi 1dolarlik egitimlerini aldim. Payoneer, amazon ve oneamz entegrasyonlarini yaklasik 2-3 hafta içinde tamamliyorsun. Fakat ben askere gittigim icin agustos ayinda ve daha sonrasinda normal iş hayatimi(muhendislik) duzene sokana kadar devam edemedim. Aylar gectikten sonra tekrar mail attim. Dondurulmuş hesabimi kuruş odemeden açtılar.

Sizden sorumlu olan takım liderleri var ve lider haricinde de sizle birebir ilgilenen sorumlu kisiler var. Egitim aliyorsunuz ama o egtimi tabiki pratiğe gecirmek için 1-2 ay kadar ugrasiyorsunuz. Günlük hesap kontrolleri, trafik incelemesi, ürün ağacı ve urun gruplarinin listelenmesi, yeni urunlerin bulunmasi/degerlendirilmesi ve yuklenmesi islemlerini periyodik olarak gerceklestiriyorsunuz. Yavas yavas pratik kazanılıyor.

Gelelim satışlara... İlk satis yapana kadar bedava, sıkıntı yok. İlk satışı yapmak için uğraştık fakat hüsran. 1 dolarlik paket kullarak sadece kisitli sayida urun yukleyebiliyorsunuz (suan unuttum ama ornek veriyorum 1 dolarlık paketteki urun yukleme adedi 200.) ben 1dolarlik ile olmuyor sanirim az kalıyor diyip 5k urun paketi almistim. Tabi insan heyecanlanıyor "olur herhalde ya" diyor. Olmadi.

Ben de takim lideri ile görüştüm. Sorumlum ile görüştüm. Sıkıntılı yerleri giderdiler falan. Olmadı. Kisacasi ticaret nasil işi hocam. Ya ben eksik takip ettim ya da beceremedim sistemi. Lakin amazon hesabim halen aktif. Trafik çekiyorum. Belki amazon hesabimi daha sonra satarim diye her ay ölü bir meblağ vermeye devam ediyorum. Ticaretteki bu riski kabul ederek her ay aktif olmayan amazon magazama odeme yapıyorum. Bir umuttur yasamak diyorum.

Sistem guvenilir.
Sistem sağlıklı. (En azindan nasipli olana)
Sistem anlaşılır.
Sistem umut satmıyor, sistem ticari zeka ve biraz ilgi istiyor. Her seyde olduğu gibi.

Dipnot: belki konuya 1 sene sonra cevap verdim ama belki baskalarina da yardimi dokunur.

Teşekkürler.