İşin başına geçtiğiniz de bir çok metodu deneyimlerek kendiniz aşacaksınız 3 aylık süreçte düşünce olarak 4-5 farklı girişimlerim oldu. Daha da rayına oturmuş değil kazanıyorum lakin rekabeti zor oluyor. en püf noktalardan birisi fiziki dükkanın yoksa faturasız satış yaptığın kitlen yoksa toptancılardan bulacağınız faturalı aldığınız ürünler sizi zorlayacaktır satış yaparken burayı aşan başarılı olur kendi düşüncem.

Hem faturalı olsun hemde buybox'da birinci olayım diyorsanız bir çok ürün baktım sektörümde sonuç olumsuz. Faturasız alırsam satarım birinci olarak bu kez gelir gider dengelenmeyecek kesinti çok olacak gibi gibi.

Sorunuzun cevabına gelecek olursam, buybox ürünleri düşünüyorsanız uygun aldığını ekle mağazana ama sektörünüz nedir alış fiyatlarınız nedir satış potansiyeli günlük kaç adettir bilmiyorum.

Benim hızlı giden 3 kalem ürünüm var 15-20 gün birinci olduğum takdirde vade gününü de hesaba kattığım da 2 milyon TL sermaye gerekecek dolayısıyla bir çok ürün satmayı düşünürken cebinizde ki sermaye nedir siz bileceksiniz.

500 er adet 4 kalem mal aldınız örneğin 20 günde bitirdiniz olmaz diye birşey yok buybox bu sattırıyor yani. 21. Gün tekrardan stok çekebilecek gücünüz varmı..

Yoksa eğer onlarca çeşit üründen hızlı giden bir kaç ürün bulup onların stoğunu yüklü çektiğiniz de daha fazla ürüne girmenin gereği yoktur diye düşünüyorum.

90 farklı ürüne bağladığım parayı çıkaramadım 3 ay geçti 10-15 adet satabildim oraya bağladığım 120 bine yakın para acemilikden kaynaklı - puan olarak yazıldı defterime. Buybox ürünlerine ise 200 bin bağladım 10-15 günde bitirdim burası kazandırdı bu kez cepten ekstra sermaye bağlamamak için vade gününün dolup 21-25 gün hesabıma yattığında tekrardan stok yapmayı düşünüyorum. Gibi ne anlatmaya çalıştığımı umarım anlamışsınızdır başarılar