mervoni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Koşulsuz şartsız; instagramda reklam vermek. Ve aynı kişilere tekrar tekrar göstermek.

Onun dışında geldiklerinde ufak ikramlar; bu ikramların mali değeri yüksek olmasa da gözü doyurmalı.
lostyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yemek Kartı Firmalarıyla ANlaş yemek kartı Bozumu Yap Daha Çok Getirisi Olabilir

Sadece ŞAKA
SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ufak ikramlar, jestler cok önemli.

insanlar masasan milyarlik hesapla kalkar da, ufacık bir tatli ya da shot ikramını konusarak ayrılırlar.

ayrica mekan sahibi ya da sef garsonun her masaya bi defa ugramasi hal hatir sormasi, onlari ikinci gelişleri ise tanıdığını, ilk gelmeleri ise taniyacagini ve mekan için degerli olduklarını hissettirmesi, ve varsa şikayetlerini ilgi ve samimiyetle dinlemesi cok önemli.

insanlar masada asla aç kalmamali, servis yogun ve yavassa önden ufak bir ekmek, tereyagi da olsa atistirmalik gitmeli, açlık gerer insanları

bunları yapip, insanlari müdavimi yapmayan mekan yoktur.

müşterinin gönlünü oksamadiktan sonra da, lezzet, ambians biyere kadar, bunlar en ufak hata ile unutulur, ama hosgeldiniz,, ufaklik büyümüş, gecenki şaraptan mi olsun vs. musteri ile böyle bir bağ kurarsaniz, masadan yılan da çıksa sorun yapmazlar.
serterefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam olsun,

Kısa vadeli ve bağımlılık oluşturan yöntemleri geçip uzun vadede lezzetinizi ve kullandığınız ürünlerin kalitesini arttırın.
Sadık müşteriler ve sadık müşterilerin önermeleri size yeni müşteri getirmeleri çok daha kalıcı sonuçlar doğurur.
Atıyorum döner yapan 1000 tane yer var ama insanların özellikle gittikleri, müdavim oldukları yerler çok daha az.
Gitme nedenleri reklam, tanıtım değil diğerlerinde daha lezzetli oluşudur.

Ben restoran işletmedim ama kendi işletmelerimde reklama, tanıtıma vb. şeylere harcayacağım parayı ürün kalitesini yükseltmek için harcarım.
Yıllardır gelen müşterilerim var her yıl önceki yıla kıyasla satış yapılan müşteri sayım artıyor.

Reklam, tanıtım işlerinde yeni müşteri çekersiniz ama reklamı görüp gelir, bir daha gelmesini gerektirecek fark olması lazım.
Reklama ayıracağınız bütçe yerine müşterilerinize bir tatlıdır, salatadır şudur budur mekana uygun ikramda bulunan derim.
selimbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam Bulunduğunuz bölgeye göre İnstagram üzeirnden reklam faydalı olabilir sosyal medya da aktif olmanız da güzel olur instagram da sürekli güncel paylaşım yapmanız 2. olarak Ne restoranı Ona göre yorum yapayım dürümcü kebapçı balık yemekleri japon yemekleri vs vs Müşterinin yediği yemeğe göre + lar - ler olur Örnek dürümcü için yanında acı turşu biber özel soslar kendi yaptığınız soslar müşterinin bir daha gelmesini sağlamak lazım bulunduğum yerde bir kere hatay usulu tavuk döner yedim içine eklediği sosu o kadar kötüydü ki bir daha o restorana uğramadım
baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Getir, Trendyol, Yemek sepeti her yerle çalışırdım. Buralarda bol bol kampanya yapardım, işletmemi hep en yukarda tutmaya çalışırdım hocam. En iyi sipariş bence bu şekilde gelir.

Vediğiniz ilhamlardan dolayı hepinize teşekkür ederim, aklında ki fikirleri yazmak isteyen olursa önerilere hala açığım