ahmtcn37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı yorumlarda veri merkezi ipsi kullandıkları için bazı web sitelerine girişte vs sıkıntılar yaşanabiliyor diyorlar öyle bir sorunla karşılaştınız mı?
Şuan bu durum var mıdır bilmiyorum fakat birkaç sene önce kullanırken ben yaşıyordum. Bazı online oyun sunucularına, bazı yabancı web sitelerine erişemiyordum. Twitch platformunda yayın açmak istiyordum fakat twitch tarafında kısıtlama vardı yayın açsam bile ya kapanıyordu yada aşırı drop oluyordu. Destek almak için telefonla aradığımızda amatörce bir telefon konuşması dönüyordu, sanki karşıdaki kişinin bu iş ile ilgili bilgisi yok gibi bir düşünce bırakıyordu. Ayrıca ticketten comneti haksız gösterecek bir mesaj attığı zaman hesaplarının kapandığını söyleyen çok fazla insan vardı. Problem olsa bile arayıp bu nasıl internet demeye korkuyorduk

Tabi şuan durum nasıldır bilmiyorum. Comnet haricinde netspeed ve türknet kullandım. Netspeed hiç problem yaşamadığım tek firma aralarında. Sürekli fiyatlar arttığı için türk telekoma geçtim 2 yıl taahhütlü. Şuan kafam rahat.